Momentka okolo poledního
Pod zvrásněných horizontem,
obchodník s deštěm
seznamuje kolemjdoucí
se jedinečným skontem.
Nad vrcholky hor slunce závojovalo...
A byl to okamžik k jehož koupi
by všechny poklady světa byly málo...
Prozřete konečně! Nebuďte skoupí!
Přečteno 336x
Tipy 7
Poslední tipující: Lioness, A42, Malá mořská víla, střelkyně1, Frr, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)