Stařec a já
Už citím jak běží,
čas z kostelních věží,
jak opírá se do zad nám,
nemůžu dál prohrávám,
spolknu vteřin ještě pár,
žiju i když už jsem stár,
stařec vězněm v mladém těle,
umírám a je mi skvěle,
mladé tělo mladému duchu,
už se směje od ucha k uchu,
kdo to ve mě vlastně žil,
ubíral mi zbytek sil ?
Stařec smutný jako čas,
zestárne vždy v každém z nás,
umřít ale jednou musí,
nový nahradit ho zkusí.
Tak kolik ještě starců mám ?
Kolik jich v sobě pochovám ?
Umřu s ním anebo umřu sám ?
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: ElaJah
Komentáře (0)