Zlatá minuta
Světový mír je na dosah ruky
a myšlenky velkých filosofů
na dosah hlavy
okřídlený hmyz se třepetá v břiše
vše je krásné a jednoduché
jednoduše uchopitelné
pokryté stříbřitým závojem očekávání
omlouváme se
syrové výjevy reality se dnes
na sítnici nepromítají
je nám líto
ale zkuste přijít později
zkuste to třeba příští pátek
Přečteno 301x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Amonasr, Putovatel, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)