Rozhovor.
Anotace: povídání na fb..a pak z toho bylo toto
rozhovor..BÁSNÍKA A VÍLY
Máš před sebou spoustu let
věk, jenž Ti mohou závidět.
Proč jej marnit v špatném žití,
láska ........si Tě stejně chytí.
To je krásné..milý pane
..kde však hledat věty dané?
Láska..to je divná věc.
.bouchne pěstí..spadla klec..
Přečteno 288x
Tipy 10
Poslední tipující: V.N.Losinský, enigman, jitka.svobodova, Frr, Amonasr, knihomolka, jitoush, Pamína
Komentáře (2)
Komentujících (2)