♫
Po čem toužit, nevíš
vše je tak průzračně prosté
svým hloupým snům věříš
poprvé, bohužel ale i po sté
Hloubku duše neprohlédneš
na cestě za poznáním
konce světa nedohlédneš
dojdeš jen ke zklamání
Kráčíš stále, kráčíš sám
přímo odnikud nikam
pokud jsem se ve své básni trefil do tvé nálady a pocitů, tak ty se trefil tady
08.11.2014 23:12:07 | ElaJah