Až jednou naposled,
vydechnu vzduch,
Nezbyde po mě nic,
Zbloudilý duch.
Komu dávat vinu,
Nikomu nemůžu dát,
Ty stáhnuls mě na dno,
jméno tvé nechci tu psát.
Kdo to byl, jedno je,
Stejně je to vina má,
V hlavě zmatek jen, myšlenka,
Nemůžu dál.
A tak čekám,
Na poslední nádech
Vzduch nehledám,
Mrazí mě v zádech.