Anotace: Pražská II.
Na náměstí Míru trvám
Trvám jako podzimní deprese
kterou nikdo nezval, přesto se vrací
Trvám jako květ pampelišek
jako ranní mlha na zápraží
Po nábřeží s listy proplouvám
S mlhou kolem ramen
vrby mlčí
Jednou se nerozhlédnout
a svět by byl jednodušší
Občas jen tak sedávám
na lavičce a čekám
čekám, až mě inspirace pohladí po tváři
konečky prstů
dříve cítily nejněžnější doteky
teď - hrubé jako skála
Jsme jako fénixové
jenže místo popela
povstali jsme ze sraček
Az na poslední verš, nadprůměrné.
16.11.2014 08:47:01 | Lilien
Některé verše jsou fajn a rozhodně fandím městské poetice :)
10.11.2014 12:24:34 | Bylinná směs