....
...
..
.
Ach můj příteli
Ach má lásko
Koupil jsem Ti slovník
A ty stále neznáš pojem cit
Jsi můj generál
A já tvůj plukovník
Jsi můj songwriter
A stále nemáš hit
Je mi smutno z toho..
Nechci se o Tebe přít
Dopil jsem hodně sklenek
Dopil jsem se poctivého dna
Došel světa kraj
Zhořklo mnoho cukřenek
A ze světla zbyla mi na tváři tma
Řeklas neboj se tmy …
To není černá .. to jsme se jen vybarvili
To jsme my.
To jsme my dva
To asi budu Afričan
.
..
...
....