...a zase to žrádlo
Pocházím z malé vísky
vzpomínám, jak vždycky v neděli
jsme měli řízky
nebo kuře na paprice
No, někdy byla slepice
taky na paprice....
a tu já nerad !
Ten blaf !
Ale jak k tomu přijdou
děti v Africe ?
Ty snídají
kokosy na mlíce....
Dítko z Mozambiku, nebo Mali
neví co je zemlbába
nezná ani rady Ládi Hrušky
jaky rychle a bez fušky
udělá se marmeláda !
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
Komentáře (2)
Komentujících (2)