ešte chvíľu
budem bežať
za svoje zbabrané dni
zbabraný mesiac
skurvený rok
budem sa potiť
do špiku kosti
poslednej kvapky krvi
meniť bolesť
na svaly
a presviedčať samú seba
že žiadna ani neexistuje
každý večer
že to pomáha
že vždy keď sa zobudím
po nočných morách
rozdrbaná na kusy
je lepšie
je to inak
a za chvíľu mi donesieš
kávu
a pocit domova
.
.
ešte chvíľu
nechajte ma
utekať