továrna na sny
přej si co si chceš vysnít
třeba že celý svět
bude blikat
jako když se v noci koukáš na paneláky
kde lidi koukají na televize
a televize zase na ně
a v jednotlivých oknech
vidíš intenzitu měnících se záblesků
alternativní a relativní svobody gaučů a křesel
a seslí
prostě všeho na čem se pohodlně sedí a čumí
mozky pak také blikají
odezvy jsou delší
mutuje to
sem tam se vyřkne nějaká pravda
která je však posléze brána
jako nějaká sprostá lež
omezující svobodu těch jejich gaučů
a proleženin pulzujích jako ty úhlopříčky
a je tu taky továrna na zvratky!
přej si co chceš vyblít
dáme si to společně do tý kovový klece
bez jedné stěny
s kolečky
a bude to krása
budem to milovat
budeme se milovat
ať už to zní sebevíc debilně
na posteli poskládané ze všeho
co jsme pořídili
za velmi dobrou cenu!