... přiletěl prý mezi nás
mobilní výběrčí neznámého mýta
náustek
kyslíkový stan
tak nemotorný
scezeným mlékem
ze všech provázků
a chtěl se líbat pouze ústy
snad pro lásku...
...strom zavěšený pod kamenný zvon vyloudí do modré rapsodie pro Muchovy krásky tón, do vln jim čechrá zlaté vlásky...
16.11.2014 20:30:38 | Amonasr
..juch,konečně zdanili i vzduch...dan se platí mobilně...neptám se moc debilně?
....asi jsem to zase nepochopil....:-/tak příště
16.11.2014 18:40:53 | bogen
..."líbat pouze ústy"..jedině "snad pro lásku"..
a zprohýbat tak duši marnotratně (z hecu chtíče)
karnevalově nastrčenýmu maňásku...:-D
16.11.2014 10:24:30 | Frr