Anotace: .
Višňová rtěnka
cenovka pod kůží
kolik stojí tvé pocity?
jejich cena je
,,že je nemůžeš koupit ty´´
,,že je nemůžeš koupit ty´´.
I par slov muze nekdy hodne rict..povedlo se ;)
20.11.2014 18:49:55 | Lioness
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?