Dospěli jsme
Kde jsou ty dny
v ochmýřeném štěstí,
nezkrotné sny,
hry s motýlem v hrsti.
Ztrácíme víru
v moc kouzelných nocí
a v ospalém splínu
starý poslední pocit.
Jsme děti spěchu
a ztracených kreditek.
Hledám tě v dechu
... růžových Orbitek.
Přečteno 310x
Tipy 8
Poslední tipující: jani, Madanik, Jort, Robin Marnolli, CoT, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)