...prej dosadilo plnou misku
vrcholek osmej
slina slin
noc klesla do peřin
vypouklej měsíc
vrhal stín
a tichej krok měl malou patu
pro plivníka
a nebo rajskou ciabattu?
hraješ si se slovy, já si z nich složím puzzle a dám je do zlatého rámu....ST
23.11.2014 12:38:14 | jitka.svobodova
tohleto je fakt moc hezký
noc klesla do peřin
vypouklej měsíc
vrhal stín
a tichej krok měl malou patu
:o)
23.11.2014 10:36:41 | hanele m.
díky hanelko..že ty máš taky doma šotky?
maj možná i kočičácký spodky...:-)
23.11.2014 10:43:17 | básněnka