Slunci v listopadu
Jen malou chvíli to vypadalo,
že nás slunce potěší třásněmi.
Tolik by to pro mne znamenalo,
nemusel bych v okně zasněný,
vzpomínat na léto, jak sálalo,
nesděloval své stesky básněmi.
V oblacích, zjevila se průtrž,
slunce ji naplnilo k okraji.
Chci tě zřít hodiny:„Prosím vydrž!“
Než myšlenky mé - klidu doznají!
Přečteno 332x
Tipy 13
Poslední tipující: Akrij8, Malá mořská víla, Amonasr, Jort, terezčinapřezdívka, Avola, AndreaM, jitka.svobodova, střelkyně1, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)