pri spustených žalúziách
ktoré už dávno
neplnia svoj účel
čítam zápisky
psychohygiena
kto obesil samovraha
užívať
dvadsaťštyri hodín denne
deväť a pol dňa
a potom
v prípade potreby
sa na to vysrať
dnes má snežiť
a ja neviem
ako pôjdem ráno do práce
čo bude raňajkovať môj pes
a čím nachovám tých
v mojej hlave
keby henry žil
napísal by o tom krátku báseň
ktorá by sa stala bestsellerom
za pár dní
keby si žil ty
bol by si na tom
rovnako