Anotace: otázky které plynou s časem
Souhlasím,že s diakritikou si musím dávat větší pozor a děkuji za upozornění.S žánry kam co zařadit se musím ještě seznámit.
Jinak hranice podle mě nejsou stanoveny.Záleží na člověku.Každý má jiné vnímání a jiný druh podání..Věřím že hodně lidem příjdou mé díla bludné, ale třeba se najdou tací co v nich najdou význam a kus sebe.Jinak za názory děkuji :)
25.11.2014 01:37:14 | darknessBara
Podle formy i obsahu bych to zařadil spíše do
..."prozaická miniatura/filosofické" (stejně jako minulý text)
A slovo hodiny bych odvodil od vzoru "ženy" ...tím pádem všude "y".
Jinak na zamyšlení fajn.
25.11.2014 01:07:52 | Robin Marnolli
To bych tak viděl též, otázka je potom stále ta jedna věčná - kde je tedy hranice poezie? Já měl nějakou představu, ale v konfrontaci s moderní poezií už nevím.
25.11.2014 01:10:03 | Tom Dvořák
Ano ale ...poezie mluví často skrytě...předává mysli obrazy...i taková ta moderní...má svou vnitřní rovinu, formu, pravidla...
25.11.2014 01:15:37 | Robin Marnolli