Už aby začalo jaro
Kdy už skončí hnus, a šedý opar za oknem,
na jaře, až vzlétnou první milenci balónem,
až ptáci začnou veseleji štěbotat,
a lidi se budou více usmívat, a ženy krémem natírat.
Až předzahrátky budou zase naložené lidmi,
až v lesích zaslechneme pily,
až vzduch bude zase plný vůně smůly,
á, už na severu ledovce se hnuly,
pak bude jistě veseleji,
a hnus s šedým oparem bude v beznaději.
Přečteno 328x
Tipy 5
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, Barčík, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (3)