Smutný děda

Smutný děda

Anotace: Nemá to lehký.

Život dědy lehký není,
babka ta mu plány mění,
mužské touhy moc jí vadí,
pelyňkem mu život sladí.

Jenom malou penzi vidí,
proto dědu občas šidí,
bez hospůdky on však strádá,
je to pro něj velká zrada.

Dietu mu často dává,
zelenina je prý zdravá,
jeho chutě tak mu plení,
doufá, že ho časem změní.
Autor Psavec, 26.11.2014
Přečteno 364x
Tipy 7
Poslední tipující: Akrij8, Jort, adaj, střelkyně1, jitka.svobodova, Amelie M., knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí