Anotace: odmítají kšeft
Žoldák a felčar
došli až za čáru
žoldák a felčar
z podkolí kočáru
kousky zadostiučinění
loví.
Žoldák a felčar
odplivli na zdraví
žoldák a felčar
osudy napraví
zbohatlé duše
loví.
Žoldák a felčar
nemají strachu
žoldák a felčar
v zlatavém prachu
nakřáplou obhajobu
loví.
Žoldák a felčar
nejsou si přáteli
žoldák a felčar
společné záměry
v nesourodosti
loví.
Žoldák a felčar
jdou vedle sebe
žoldák a felčar
nad sebou nebe
stejné
spatřují.