Lyžaři rozcuchali oblohu
Lyžaři rozcuchali oblohu
shodili pár sněhových koulí
a jedna trefila tě do nosu
Dost bylo patosu!
Když u kamen se bílá kočka choulí
rádio střídá písně dětských let
za okny vločky pletou šálu
znám tyhle chvíle nazpaměť
Až jednou půjdu s tebou domů
sklouznu se jako když mi bylo pět
po náledí zimních vzpomínek
a budu láskou rozervaná
Kde je táta? Kde je máma?
V krbu roztančí se plamínek
natáhnu dlaň
a ty
schoulíš ji do neznáma
jsi můj nový
svět