Přizabil jsem v dlani muchu
patří ti to bestie,
povídám si jen tak v duchu
však mi spolu nesžijem.
Utrh jsem jí křidýlka
vydloubnul jí oči,
patří ti to malinká
teď svět se s tebou točí,
a já mám klid.
Zrovna dnes jsem vedl s kýmsi rozhovor na téma "patří moucha mezi otravný hmyz?". Tady vidím jasně názor, že ano. :D
27.11.2014 19:03:34 | ElaJah
Patří Elach mezi otravný hmyz?
Myslím že ano .
Bambus trhal křidýlkka viděla ho u toho naše klika
rozmlatili jsme mu hlavu násadama už zvířata nebude píchat
27.11.2014 19:20:24 | AlpHaWiRuS