Ranní kavárna
Dopolední kavárna.
V zadní místnosti
čtveřice mladých maminek.
Při pohledu na ně,
tají se mi dech.
Na první dojem o sebe dbají
vyžehlené vlasy
dmoucí roláky.
Tolik skvostů pohromadě,
mějte prosím soucit!
Vnada ke vnadě...
Ve dvou prstech
učebnicově drží šálek moka,
cukry i sušenky dumlají v ústech,
dávno zmizely z podšálků..
Ženy jsou pojímány za účelem rozkoše,
inspirují odpradávna klasiky.
Poslal bych nejraději
na ulici morálku,
ale nejde to...
Já je vždy opěvuji z zdáli.
Tak je to bezpečnější,
nepodlehnout svodům.
Byť některé mě řadí
mezi poetiky...
Já se vám poroučím dámy.
Za pohledy velkolepé,
vám patří díky!
I bez tělesné romantiky!
Přečteno 349x
Tipy 12
Poslední tipující: MARKO, jitoush, Kirsten, bogen, CoT, střelkyně1, Olex, AndreaM, Malá mořská víla, Amonasr, ...
Komentáře (6)
Komentujících (3)