Utekli jsme svým citům
schovali se do úkrytů
bezprizorní a bez cílů
cvoci bohům na míru,
co kamením zasypou
vchody do svých síní
i místa bolavá na duši,
ať je smutek neruší.
Klamou ti, co neslyší
tajemný zvuk zátiší,
černé skvrny, co mučí
jen tak nesmažeš,
i když sejdou z očí
a přesto to zkusíš -
na chvíli zastavit svět
a pak poštou ranní
čekat zázrak na dodání.