svobodní
Anotace: tak znovu jedna šuplíková..úsměv
oč bychom byli svobodnými
kdybychom znali tvou lásku
pak bychom se již více nepachtili
jak loutky na provázku
oč bychom byli svobodnými
kdybychom tě znali
svou vlastní lásku
již více bychom nehledali
odpovědí na otázku
oč bychom byli svobodnými
kdybychom vše dali v sázku
po jiném bychom netoužili
než patřit na Tvou Lásku
Přečteno 338x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, Madanik, AndreaM, MARKO, střelkyně1, Amonasr, kudlankaW, jitka.svobodova, básněnka, Eru Alonnar
Komentáře (9)
Komentujících (5)