časy se sečetly
všichni kolem mě
si teď půjdou po svejch
všichni jsme měli všechno
důvěru narvem do plechovky
a zahodíme
pak se postavíme do řady
a jednoho po druhém nás střelí do hlavy
budu stát nad vlastním hrobem a křičet z plných plic
MĚL JSEM VŠECHNO KDO MÁ VÍC!
a kurva to bude teprve něco