Holoubek
Jsem bláznem,
co se hrabe v koši na prádlo
Ach můj Bóže !
Kde je můj kříž ?
Můj zlatý křížek z krku
Po babičce..
Za oknem holoubek
dělá: „ vrků, vrků “
….a já ho konečně nacházím
V zpuchřelý ponožce !
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Jort
Komentáře (4)
Komentujících (3)