za pány středního věku - život je skvělý, a tohle dílko taky! :-)
05.12.2014 21:21:17 | hledač
Jsem tomu rád, když spatřuji slova spokojeného zástupce středního věku
06.12.2014 12:18:34 | kudlankaW
Zahořením pro potěchu
může dojít k zástavě dechu.
Ten konec nĕjak nesedí...snad mi promineš jinou verzi...
...
Má povaha hned tak něco nesnese,
zalehla mně neodolatelná obsese.
Ještě že nastylované dívky
blýskají zapálenými lýtky.
Je teprve zakouřený čtvrtek
to nevylézá ani krtek.
Až teprve na plovárně v neděli
budu z dívčích tělíček veselý.
04.12.2014 19:01:21 | MARKO