Anotace: "Jak se daří nebožce? Jak se jí může dařit, je tuháá.." Humor... jo, ale momentálně k pláči.
prázdný dům okna svítí
siluety čtyř lidí
přechází sem
a
tam
maminko neplač
to nemá smysl
koukej padá první sníh
a já
sama vcházím do vězení z lásky
dnes svítilo slunce a holé stromy se nezdály tak opuštěné.. na chvíli
dnes padal poprvé sníh
a začínám padat jen kvůli tobě
žít s živým umrlcem
bláznem a zbabělcem
(NENÁVIDÍM)
sedíš a nemluvíš
maminko co je ti
to není naposled co jsi tady
ani můj dotek není tak hřejivý
nevyšlo slunce v tvých slzících očích
kdy vyšlo posledně?
maminko co já vím
ale dnes...
dnes nevyšlo naposledy
koukej jak se svět pořád točí
bude jaro já ti to slibuji
paprsky slunce nezmizely navždy
ozáří za čas pučící stromy
prosím už dost
bude jaro a bude s tebou
jen maminko neumírej
vehnala slzy do očí...
11.01.2015 19:41:45 | Trdlo
z lásky toužíme i připoutání... jen to někdy nejde a někdy si neuvědomujeme, že není to zrada, že je to jen nutnost...
10.12.2014 23:19:24 | zelená víla