Anotace: Aus Prag drei (Pražská III.)
Sirény zpívaly
vábily veškeré posluchače
Pod schody
ležel muž
měl rudou svatozář
A jejich píseň patřila jemu
Rukávy na chvíli
daly dohromady národní trikoloru
pak sebou prostor trhl
a...
cesta byla opět dlážděna havrany