Bylo to krasné,
skoro jak pohadka.
...těžko ji do Tebe nalákám.
Jedna pohadka dobře končí,
druhá zas kapesník slzami máčí.
Jednou,
každý z nás pohádky prožije
ať už jsou nádherné a nebo zlé.
Každá z nich ukaže cestu dàl.
... každému z nás.
tak nějak...
26.10.2016 08:31:52 | maryshka