Anotace: Není
Život je krásný dar, špatně s ním však nakládáme.
Cítíme tu samozřejmost, že ho vlastně všichni máme.
14.12.2014 19:19:01 | adaj
žít věčně.. to by byla časem nuda.. to není mým přáním.. :) vnímám život, jako nevyžádaný dar.. a takového, se za jistých okolností můžeš zříct..
14.12.2014 19:03:42 | Amelie M.