Braque

Braque

Anotace: Dalí, nebo Braque? (Píseň)

 

 

 

zvěčním svůj život olejem

na malířském plátně

od prvních kroků

až po zapomnění

pak něčím hezkým přelepím

vše, co bylo špatně

a za pár roků

vydělám si jmění

 

moje zahraniční konta

bude živit lidí fronta

co chce vlastním okem zřít

 

jak se vytěsnit dá lehce

vše co člověk prožít nechce

jak mít v sobě vnitřní klid

 

 

přes všechny hrůzy planety

květy od leknínů

sotva kdo pozná

- bývaly tam kříže

tvou hezkou tvář pak zakryju

fotkou z magazínu

vyčtou mi možná

že si hovím v klišé

 

ať si třeba puknou vzteky

vždyť já kašlu na kritiky

smát se budu, tak či tak

 

jak jim v hlavách stále pálí

zdali před nimi je Dalí

nebo obyčejný Braque

 

 

 

Autor Tom Dvořák, 16.12.2014
Přečteno 329x
Tipy 7
Poslední tipující: poupée faite de verre et de rosée, Amelie M., Loveless, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel