Když zhasnou hvězdy
pak uvidíš nebe,
když vypneš příběh,
pak najdeš sebe.
Nehledej tam,
kde nic se neztrácí,
kde myšlení prázdné
tam JÁ se vytrácí,
rozum se zastaví
v srdci se rozzáří
hvězda -
naplní těla.
Rozdává sebe
sama, dáma
s bělavou září.
Ještě ji neznáš?
Brzy
poznáš ji.