My tři a špek
Anotace: poslední den s přáteli s práce ,které už nebudu vídat každej den :(
Sešli jsme se u stolu
poslední den pospolu
nápad přišel dát si špeka
dali jsme si ,čas se leká
Utíká jak o život a my pořád sedíme
každej trochu zhulenej ,na něco si myslíme
potom konec všeho krásnýho
a jedem do rána bílýho...
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: ElaJah, enigman, Amelie M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)