Anotace: ...se zelenou vilou, ledním medvědem či kapitánem štíhlostěžné galeony avšak(!) ne výhradně!
Někdykdes
se na mě podívá
od pohledu nepříjemná střízlivost
skrz skeptické obroučky
brýlí tlustých,
jak dna včerejších půlitrů
a zeptá se mě:
Víte alespoň, jak jste se sem dostala?
Já odpovím:
Ale jistě, děláním chyb