skvím se jak hovno mezi všema
růžema lásky domácím zdivem
slzama jak hrachy
kocour je dávno za mřížema
mý krysy venku krvácej pivem
radostný a plachý
mám ráda silný texty
skvím se
jak kaluž rozsypaná z hrachu
jak míza
z popele a prachu
jak suchej list
domácí zdivo
jen jméno je jiný...
stejně tak pivo
28.12.2014 21:25:10 | básněnka
Děkuju...
...je to, upřímně, moc krásnej cover od Tebe.
...děkuju za ten čas, který jsi mi tu dala.
29.12.2014 16:49:51 | vrbák