Anotace: Je to o chuti k přemýšlení.
Svědomí
-
Básník a poeta?
Snad ne vůl,
možná jen popleta
či jeho špatná půl
Není to dar,
je to chuť pouhá,
splácat slov pár
umí i slouha
Jen stačí chtít
přemýšlet a časem
budeme bdít
... nad svým vnitřním hlasem