byly
jak údy ze Sibyly
možná mě zeslabily
zamčenou kaluží
mráz vetkl okruží
s louskáčkem na ořechy
přeskočím zpozdile všechny střechy
co připomínaj sněžný zajíce
a závoj přeslice
nosítka z procesí
lásky a procesy
lehký
jak zabíjení ryb
a pořád zbyly
uťatý údy asi pro Sibyly...