Anotace: stárnu
Padla na mě černá deka
stará známá deprese
tentokráte ovšem z čistě
narcistické obsese
Další rok se svižně přehoup
do části co blíž je zas
datu které pro mě značí
den kdy začal řídnout čas
Zase budu o rok starší
o rok blíže nicotě
rok za rokem stále více
lejnem mázlým na botě
Seškrábnout ten zápach dolů
dnes už stěží dokáži
zvyknuv si na bytí vespod
zvolna mířím k rubáši
Než se ale dočkám konce
zakleji si z plných plic
na to jak jsem patetický
že to vážně nejde víc