Anotace: Bezrozměrný verš o hudební scéně.
V lesku reflektorů
za skandování sboru
v bouřlivém potlesku
házím třikrát šestku
a jdu z kola ven
unaven
co víc chtít v Česku...
vyšlapal jsem stezku
- to mi stačí
teď ať po ní radši
kráčí
větší hráči