Anotace: <p> </p> <p> </p> <p> Vločka za vločkou</p> <p> padá mi do...
Vločka za vločkou
padá mi do dlaně,
vzápětí jedna za druhou
v mé dlani roztaje.
Padejte krásky bílé
padejte na zem prochladlou,
tam se stanete milé,
mohutnou, bílou peřinou.
Též bych volila méně slov, ale jinak je to pěkně pojaté. Když se podívám z okna a vidím ten slejvák, jak ráda bych byla, kdyby opravdu sněžilo. :)
02.01.2015 12:53:47 | Ortensie
Ohromně se mi líbí motiv,"vločka v mé dlani roztaje" vs. "padejte na zem prochladlou, tam se stanete bílou peřinou" je hezká myšlenka, vidím v tom několik zajímavých kontrastů. Tvé zpracování mě ale moc neoslovilo, líbila by se mi minimalističtější verze, ještě méně slov.
30.12.2014 11:25:14 | Bylinná směs