se Silvestrem
Anotace: v reji pestrém, ať je pěkně vesele!
Nový rok,
už je k němu jenom krok, ať se daří!
❀ ❀ ❀
Jeden rok zas za námi
co nás asi v příštím čeká
přátelům i neznámým
ať plyne jak bystrá řeka
mezi bezpečnými břehy
v čistém proudu proplouvá
odcházejí loňské sněhy
nové ať s láskou přivítá...
❀ ❀ ❀
Přečteno 368x
Tipy 4
Poslední tipující: Danger, Amonasr
Komentáře (1)
Komentujících (1)