Nezdvořilost
Anotace: omlouvám se, že mi nevidíte do hlavy
ne, kolena nemám odřená
ačkoli mraky se mi zdají
neotesané a správné
ne, ústa se mi nechvějí
ačkoli by měly žít
v přepychu
ne, necítím nenávist
ačkoli je blíž, než
výhra v loterii
ne, neznáte mě
ačkoli to po vás
někdy žádám.
Přečteno 335x
Tipy 9
Poslední tipující: zelená víla, adaj, Jort, Frr, knihomolka
Komentáře (1)
Komentujících (1)