jééé kopretina
moje neviditelná balerína
co tančí, svítí, září
i do komína
:-)))
joooo, už verše vynechám i v komentářích... odpusťte mi :-)))
Kopretino
08.01.2015 22:31:06 | zelená víla
jen veršuj v duchu mádaladala
mandala z květů pro Stendhala:-)
ale v tomto případku
dám jednu podřádku milej Wolfi....
díky za flautu
byla kouzelná:-)
08.01.2015 22:34:24 | básněnka
.-))
i Dalibor se naučil housti..
dejte mi jen trošku času
pak vykouzlím báseň
bez trýzně i času ..
:-))
08.01.2015 22:38:40 | zelená víla
máš je mít vílenko
že prej máš kyt a hraješ na jednu strunu
snad po paměti
co bylo dříve snětí?
snad zvonkohra pro hady a nebo Adam s nápady?
a sladká masa z mýho masa:-)
08.01.2015 22:41:06 | básněnka
Děkuji..
Hraju na tři struny
z paměti
a kamení a runy
padají vzápětí...
Adam a nápady?
dámy
zpívaly a tančily
a celého Adama
zjančily...
:-)))
vau...
08.01.2015 22:46:40 | zelená víla