Jsem klubíčko
Kulaté a plný zmijí
K nakousnutí - jablíčko
Ze stromu poznání
Trhat
to se nepromijí
Nelži jen proto že můžeš
Šukal bych
život na zádech - análně
K zakousnutí
K přípitku - verbálně
Při západu slunce
Jsem decentní romantik
tak mi odpusťte
To slovo dík filmu zní
Přeci jen vulgárně
Už se neper ve mne
Nejsem ring ani pračka
Tahle Hra na jedináčka
Kdy
Smítek prachů nedosedne
Když škádlíš pošťeváčka
Když vypětím moře vypění
Trýznění
Našeho dětského souznění