Na starý kolena, kakat
Kam jdou, kam se vzdalují
ideály mládí ?
Léta proběhla, život pádí
honí nás stáří...
Na starý kolena budeme makat !
Žádnej důchod !
Na to kakat....
Co naplat
Peníze nejsou na výplaty
A ten, kdo není bohatý ?
Nakaká si do gatí
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, knihomolka, Amelie M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)