Rozchod přes Facebook
Anotace: Řešme raději věci osobně
Rozchod přes Facebook
Blik,
rozsvítilo se okénko na modrobílé ploše,
Klik,
pročítám řádky bez háčků,
Klik,
rychle píšu do hledáčku,
Blik,
přichází odpověď nepěkná,
Klik,
má trpělivost přetekla,
jdi s tím do pekla,
Blik,
tak sbohem, z přátel si tě mažu
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Aida, kudlankaW, Frr, Amelie M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)