prý zraje
kotlíkem ke kotlíku
povrchem věcná
jak zločin v domě Páně
housel kdesi v nitru
jedna nota potřísnila druhou
tramín kdesi
v podolcích harmonie
mráz frejíř sklouznul po jmelí
naměřil loktům
pro pranici
a se strunami pije
pak tekla měď
a káva podle zvyku